Terug naar nieuws

Eurotemp: nieuw leven voor een sterk merk

Enkele jaren geleden veranderden wij de naam Eurotemp in Temphory. Een stap die voortkwam uit de groei van ons bedrijf als technisch dienstverlener.

Temphory heeft inmiddels een sterke positie in de markt verworven, maar ook de vraag naar de dienstverlening van het ‘oude’ Eurotemp blijft groot. Omdat beide vakgebieden een eigen focus en marktbewerking vragen, blazen wij nu het merk Eurotemp nieuw leven in.

“Klanten en uitzendkrachten in
de toekomst nog beter van dienst zijn”

Eurotemp komt als organisatie naast Temphory te staan, met een eigen onderscheidend vermogen. Zo kunnen wij onze klanten en uitzendkrachten in de toekomst nog beter van dienst zijn.

 

 

Eurotemp, aangenaam!

Eurotemp is een professioneel en betrouwbaar uitzendbureau dat snel de juiste vakmensen levert. Al meer dan tien jaar weten wij precies de vakkrachten te werven die onze opdrachtgevers nodig hebben. Dat doen we zowel in Nederland als daarbuiten. Wat ons typeert? Proactief meedenken, een oplossingsgerichte houding en daadkracht.

Wanneer?
Met ingang van 1 januari is Eurotemp weer duidelijk herkenbaar en actief. Uiteraard vanuit een aangescherpte visie, die is doorvertaald naar een treffende organisatie-inrichting en een frisse nieuwe huisstijl.

Heeft u nog vragen?
Of kunnen wij iets voor u betekenen? Neem gerust contact met ons op via 0341-424080 of stuur een e-mail naar info@eurotemp.nl